dijous, 10 de desembre del 2020

 

“Pica i canta”, la nova llista de música nadalenca creada per Noè Rivas

La nova selecció de cançons per escoltar per Nadal a Spotify, elaborada pel músic i animador Noè Rivas, recull més de dues hores de música en llengua catalana per gaudir d'aquesta època de l'any en família

Amb l'arribada de les festes de Nadal la Plataforma per la Llengua presenta "Pica i canta", la llista de música nadalenca creada per Noè Rivas amb la voluntat de fer arribar la llengua catalana a totes les cases durant aquesta època de l'any. 

"Pica i canta" agrupa cançons de Josep Thió, Dani Miquel, Macedònia, Lexu's, Cris Juanico, Obeses, Quimi Portet, Noè Rivas, Miqui Giménez, La Pegatina, Judit Neddermann i molts més. La llista es pot trobar a Spotify, està adreçada a un públic infantil i familiar, i pretén promocionar un recull de nadales de diferents autors i grups per tot el domini lingüístic. 

Noè Rivas, músic, compositor, intèrpret, pedagog i animador d'espectacles familiars i infantils ha estat l'ideòleg d'aquest recopilatori infantil. El músic barceloní, fundador del col·lectiu Cinc Dits d'Una Mà i amb més d'una quarantena de publicacions i participacions en discos i llibres de temàtica infantil, ha rebut diversos premis en valoració de la seva tasca i obra en el sector musical i familiar, com ara el premi ARC el 2005 o el premi Reconeixement Infància el 2009.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada